Política de Qualitat i Inoqüitat Alimentària

Una idea nascuda d´una passió: El Cava L´origen del cava Fonpinet, S.L. es remunta a l’any 1948, data a partir de la qual es comença a elaborar de manera totalment artesanal i molt limitada destinada bàsicament al consum personal. L’any 1986 amb els coneixements adquirits durant gairebé quaranta anys d’experiència vam iniciar la comercialització del cava Fonpinet amb la voluntat ferma de millorar contínuament per oferir productes de la millor qualitat.

Any rere any hem augmentat la producció i modernitzant els nostres equips, mantenint el caràcter familiar de l’empresa. El nostre punt de venda és la nostra cava, ubicada a Sant Sadurní d´Anoia, on repartim per tot el territori nacional. Tota la nostra producció es realitza basant-nos en: la seguretat i legalitat d’acord amb la qualitat especificada, els requisits dels nostres clients en matèria d’innocuïtat i assumint la nostra responsabilitat davant dels nostres clients.

Per a la consecució d’aquestes finalitats, l’empresa es concentrarà en els objectius següents:

– Garantir el respecte a la normativa legal vigent que afecta els productes fabricats i comercialitzats.

– Garantir el compliment dels requisits sobre innocuïtat dels aliments.

– Assegurar productes higiènicament segurs.

– Involucrar tot el personal en una millora contínua, en làmbit del sistema de Gestió de Qualitat i innocuïtat dels aliments.

– Crear una cultura dins de l’organització que permeti anticipar-se a les necessitats, assumint com a objectius principals la satisfacció i les expectatives dels clients i la innocuïtat dels nostres productes.

Gerent
Data: 29 de gener de 2018

DESCARREGAR POLÍTICA DE INOQÜITAT