Cavatast

Cavatast

XXVIII Mostra de caves i gastronomia

Cavatast 2024

Participem en una nova edició del Cavatast

Aquest any s’ha celebrat la XXVIII Mostra de caves i gastronomia de Sant Sadurní d’Anoia, al Parc Lluis Companys. El Cavatast és l’experiència enoturística de referència per als amants del cava i de la gastronomia, amb caves d’alt nivell, saboroses propostes gastronòmiques, activitats de tast úniques i música en viu, entre d’altres.

Com cada any, el primer cap de setmana d’octubre, Caves Fonpinet hi hem participat, tal com hem anat fent des de la seva primera edició, el 1997, i no hem fallat en cap ocasió.

A l’estand s’han pogut degustar quatre dels nostres caves:

  • Brut Nature Gran Reserva, collita 2017, elaborat amb les varietats Macabeu, Xarel·lo i Parellada.
  • Brut Nature Reserva Etiqueta Negra, amb el coupatge de Pinot Noir i Chardonnay.
  • Brut Nature Reserva Ecològic, amb coupatge de les varietats clàssiques.
  • Rosat Pinot Noir Brut Nature Reserva Ecològic.

Altres activitats del Cavatast en les que Fonpinet hem participat

Fonpinet també hem participat en altres activitats que s’han realitzat durant el Cavatast:

Nit Jove del Cava: A la nit Jove del Cava by Xaloc Events amb DJ Mon, que va tenir lloc divendres 4 d’octubre a la pista exterior de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia, es va obsequiar als assistents amb una copa de cava, entre el que hi havia el Brut Nature Reserva Ecològic de Fonpinet.

El vincle entre la criança del cava i gastronomia: El dissabte 5 d’octubre vam col·laborar amb el cava de guarda Fonpinet Brut Nature, al tast de caves d’alt nivell amb maridatge de luxe elaborat amb platets d’autor, organitzat pel Consell Regulador de la D.O. Cava, amb l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, dintre de les activitats del Cavatast al Celler de la Fassina de Can Guineu.

Tast de caves ecològics: El mateix dissabte al vespre, vam participar a l’Espai d’activitats de la mostra amb l’activitat “Tasta els caves ecològics”, tast de tres caves de Fonpinet en que es va posar en valor la sostenibilitat de l’agricultura ecològica i el resultat del nostre treball. Els participants en l’activitat van tastar el Brut Nature Reserva Ecològic, el Rosat Pinot Noir Brut Nature Reserva Ecològic i el Llegat de Mas Vendrell Brut Nature Gran Reserva, l’últim cava que hem tret al mercat, en una edició limitada.

SEGUIR LLEGINT

Notícies relacionades